Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На річці Західний Буг викрито кілька фактів браконьєрства

Спільний рейд видався успішним.

Фото зі сторінки Волинського рибоохоронного патруля у Facebook.

На річці Західний Буг викрито кілька фактів браконьєрства

Державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля здійснили спільний рибоохоронний рейд з працівниками Львівського рибпатруля та громадськими активістами

Заходи провели на річці Західний Буг, поблизу сіл Заставне, Литовеж та Мовники Іваничівського району Волинської області та поблизу сіл Старгород, Шихтори та Пісочне Сокальського району Львівської області. Про це повідомляє Волинський рибоохоронний патруль.

Так, поблизу села Литовеж громадянин знаходився поблизу водойми із трьома забороненим знаряддями. Завдяки оперативним діям рибпатрульних, порушнику не вдалося завдати шкоди рибному господарству. На його оформлено протокол за ч. 3 ст. 85 КУпАП.

На заплаві «Старе русло» поблизу Литовежа, яке є нерестовищем, викрито двох громадян, які порушували правила рибальства.  

Поблизу села Старгород виявлено безгосподарське майно. З водойми вилучено сіткоснасне заборонене знаряддя лову.

Пізніше на заплаві «Старе русло» поблизу Литовежа, яке є нерестовищем, викрито двох громадян, які порушували правила рибальства. На них оформлено протоколи про адмінправопорушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП та накладено відповідні штрафні санкції.

Під час рейду рибпатрульні здійснювали масово-роз’яснювальну роботу з рибалками щодо риболовлі під час нересту та відповідальності за порушення правил рибальства у нерестовий період.

Telegram Channel