Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Дві рожищенські школярки перемогли у міжнародному конкурсі

Ангеліна Шатунова та Оксана Дорощук навчаються у зразковій студії "Художній дивосвіт".

Фото зі сторінки Рожищенського будинку дитячої творчості у Facebook.

Дві рожищенські школярки перемогли у міжнародному конкурсі

Вони здобули відзнаки у Міжнародному конкурсі-фестивалі музики, пісні, танцю та декоративно-прикладного мистецтва «Талановиті діти України»

5 квітня Ангеліна Шатунова взяла участь у Міжнародному конкурсі-фестивалі музики, пісні, танцю та декоративно-прикладного мистецтва «Талановиті діти України» в номінації «Образотворче мистецтво» (ІІ вікова категорія), який відбувався у місті Київ. 25 квітня 2020 року у цьому ж конкурсі у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» (ІІІ вікова категорія) брала участь Оксана Дорощук.

Про це повідомляє Рожищенський будинок дитячої творчості.

Обидві дівчинки отримали перемогу: Ангеліна – гран-прі, Оксана стала лауреатом І премії.

Обидві дівчинки отримали перемогу: Ангеліна – гран-прі, Оксана стала лауреатом І премії, за що нагороджені подарунковим плакатом із фотознімками переможців конкурсу у своїй номінації, дипломами, медалями, купонами на знижку у 100 євро на участь у Міжнародному фестивалі на узбережжі Чорного моря (пансіонат «Приморський») та на відпочинок і оздоровлення у Польщі, з участю у фестивалі.

Наставником обох переможниць є викладач зразкової студії образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Художній дивосвіт» Оксана Шатунова.

Telegram Channel