Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
На Волині збирали равлики, а знайшли… тіло зниклої жінки

Очевидці розповідали, що коли знайшли стареньку, було враження, що тоді вона стомилася й прилягла відпочити на одному з берегів.

Фото Piqsels.

На Волині збирали равлики, а знайшли… тіло зниклої жінки

Моторошну знахідку виявили у Горохівському районі

Між селами Бужани і Ржищів люди, які збирали равлики, знайшли останки людського тіла. На місце події оперативно прибув старший дільничний офіцер Горохівського відділу поліції, офіцер Мар’янівської територіальної громади, капітан поліції Ігор Мельничук. Він і місцеві жителі  відразу ж упізнали в знайденій людині  жительку Бужанів Марію Миколаївну Христин.

В хаті нікого не було, син подумав, що мама порається по господарству. Однак в світлицю старенька більше не зайшла.

78-річна жінка жила зі сином. 19 вересня минулого року він прийшов із нічної зміни. В хаті нікого не було, тож подумав, що мама порається по господарству. Однак в світлицю старенька більше не зайшла.

Вже не скаже, чому серед ночі надумала простувати в сторону сусіднього села Ржищева. Пройшла від дому близько восьми кілометрів.

Тоді її двічі виходили шукати односельчани. Пошуки не припиняли працівники Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області, а син і дві доньки зникненням найдорожчої переймалися  настільки, що викликали фахівців із собакою й квардокоптером.

Слідів насильницької смерті на тілі не виявлено.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel