Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Любешові крадуть квіти із клумб. Забули, що камери все фіксують

Побережіть благоустрій.

Фото - ілюстративне

Фото: Любешівська ОТГ

У Любешові крадуть квіти із клумб. Забули, що камери все фіксують

Людям нагадали, що за крадіжку квітів передбачена адміністративна відповідальність

Днями до селищної ради надійшли з приводу цього повідомлення. Із пояснень заявника, порушника можна легко відстежити з відеокамер, які встановлені на території навколишніх об'єктів, однак, з етичних міркувань, на перших порах заявник утримався і не звертався в поліцію.

    «Просимо жителів Любешова та громади не нищити квітники і дотримуватися правил благоустрою, адже все це робиться, щоб окультурити наше селище і зробити його привабливим. Надалі будуть прийняті відповідні заходи згідно з чинним законодавством. Одночасно нагадуємо, що за такі вчинки згідно Закону України «Про благоустрій населених пунктів» передбачено адміністративну відповідальність у вигляді  накладення штрафу від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів  доходів громадян (340-1360 гривень).

Із пояснень заявника, порушника можна легко відстежити з відеокамер, які встановлені на території навколишніх об'єктів, однак, з етичних міркувань, на перших порах заявник утримався і не звертався в поліцію.

    Шановні громадяни! Перш ніж вирвати квітку, зіпсувати квітник, викинути сміття на  вулиці чи в лісі, або  пошкодити те чи інше майно, подумайте, як ви будете дивитися в очі людям, які покращують благоустрій нашої громади, та й просто своїм землякам.

Наше селище, як і громада в цілому, – це наш дім. Тож давайте любити і берегти його, поважати чужу працю, а також долучатися до добрих справ, і тоді нам буде що залишити своїм нащадкам, а їм– що згадати про нас», –про це йдеться на сайті Любешівської ОТГ.

Telegram Channel