Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Учні Володимир-Волинської гімназії запрошують до проєкту «Скульптури говорять…» (Відео)

Школярі планують реалізувати ідею щодо QR-кодів біля пам’яток Володимира.

Фото «Буг».

Учні Володимир-Волинської гімназії запрошують до проєкту «Скульптури говорять…» (Відео)

Усіх бажаючих запрошують приєднатись до телеграм-каналу та скидати туди цікаві історії та фото про княже місто

Команда «КРОК», що є учасниками Всеукраїнського проєкту «Відкривай Україну» та складається з учнів гімназії імені Олександра Цинкаловського, записала відеоролик та запрошує мешканців Володимира-Волинського ділитися інформацією та світлинами історичних та архітектурних пам’яток, а також цікавою інформацією про події із життя міста. Про це інформує видання «Буг».

Школярі планують реалізувати проєкт щодо створення QR-кодів біля пам’яток Володимира-Волинського. Відповідний відеоролик опублікували на сторінці гімназії у фейсбук. «Ми, команда «КРОК», є учасниками Всеукраїнського проекту «Відкривай Україну». І плануємо реалізувати свій проєкт «Скульптури говорять…». Але для цього нам потрібна ваша допомога, і ваші знання про це місто, – йдеться у дописі.

«Нам потрібна ваша допомога, і ваші знання про це місто», – йдеться у дописі.

Усіх бажаючих долучитись до проєкту запрошують приєднатись до телеграм-каналу та скидати туди цікаві історії та фото, які пов’язані з Володимиром-Волинським, знання про пам’ятки, скульптури нашого міста та всю інформацію, яка буде важлива для створення відео та реалізації проєкту.

 

Telegram Channel