Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Медики Волинської психлікарні не підуть на ізоляцію попри рішення райадміністрації

Спалах коронавірусної інфекції в медзакладі зафіксували 4 травня. Нині там 67 хворих.

Фото UA.Волинь.

Медики Волинської психлікарні не підуть на ізоляцію попри рішення райадміністрації

23 травня члени комісії з техногенної безпеки і надзвичайних ситуацій Ківерцівської районної ради прийняли рішення перевести заклад на закритий карантинний режим роботи. Упродовж 14 днів медики повинні лишатися в приміщенні лікарні

Медперсонал трьох відділень психіатричної лікарні в смт. Олика Ківерцівського району не може піти на рекомендовану райдержадміністрацією двотижневу ізоляцію. Про це Суспільному розповіла медична директорка КП «Обласна психіатрична лікарня» Анна Бебко.

Виконати рішення РДА медики не можуть, каже Анна Бебко: «Вони написали ізолювати, нікуди не виходити, а де мають працівники жити? Вибачте, в психлікарні жити, з психічно хворими спати на ліжках? Люба працівниця два тижні до хати не буде приходити, як їй переодягнутися, вибачте, помитися, туалет взяти окремо, санвузол для працівника?»

«Вибачте, в психлікарні жити, з психічно хворими спати на ліжках?», - запитує Бебко.

Станом на 25 травня у психіатричній лікарні 67 хворих на коронавірус, - розповіла Суспільному заступниця голови ОДА Тетяна Щербак. З її слів – це нині найбільший спалах хвороби в області. Двоє пацієнтів закладу померли. Серед недужих нині 21 медик та 46 пацієнтів.

Telegram Channel