Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Газовики просять людей вказувати при оплаті особовий рахунок, інакше платіж є невизначеним

Надавач послуги готовий консультувати усіх, хто має питання.

Фото epravda.com.ua.

Газовики просять людей вказувати при оплаті особовий рахунок, інакше платіж є невизначеним

Компанія оприлюднила роз'яснення, як правильно переказувати кошти

Якщо при оплаті за доставку газу клієнт не вказує свій особовий рахунок, оплата ідентифікується в системі як невизначений платіж. Про це інформує АТ «Волиньгаз» у фейсбуці.

У такому випадку вам варто написати листа на електронну пошту газорозподільної компанії АТ «Волиньгаз» [email protected]. До листа потрібно Будь ласка, вказуйте номер особового рахунку при проведенні онлайн платежів або ж платіть через «Особистий кабінет» на сайті 104.ua.додати копію квитанції про оплату, номер особового рахунку та зазначити, що кошти не зараховані на ваш особовий рахунок. 

Будь ласка, вказуйте номер особового рахунку при проведенні онлайн платежів або ж платіть через «Особистий кабінет» на сайті 104.ua.

Зареєструвати Особистий кабінет можна лише за один дзвінок. Телефонуєте до контакт-центру «Волиньгаз» (067) 33 39 104, повідомляєте оператору номер особового рахунку. Далі на телефон ви отримаєте смс із посиланням на сайт 104.ua і даними для входу. Переходите на сайт 104.ua, натискаєте «авторизуватися», вводите логін та пароль.

Telegram Channel