Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Краще пізно, ніж ніколи: місцева влада Любешівщини 25 травня вирішила не послаблювали карантин з 22 травня

Станом на ранок понеділка в районі зареєстровано 4 випадки коронавірусної інфекції.

Фото lbsadm.gov.ua.

Краще пізно, ніж ніколи: місцева влада Любешівщини 25 травня вирішила не послаблювали карантин з 22 травня

Нараду щодо карантину провели без поспіху

На Любешівщині поки що підстав для послаблення протиепідемічних заходів. Про це інформує сайт Любешівської райдержадміністрації.

Учора, 25 травня, під головуванням голови Любешівської райдержадміністрації, голови комісії Юлії Подерні-Масюк відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участю голови Любешівської районної ради Петра Нагорного та селищного голови Олега Куха. 

Розпочалося засідання з розгляду питання щодо продовження карантину на території району з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co V-2.

Унаслідок повідомлення завідувачки Любешівського районного лабораторного відділення Маневицького міжрайонного відділу державної установи «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я  України» Олени Іванчук щодо епідемічної ситуації на території району одноголосно вирішено не запроваджувати на території району з 22 травня 2020 року послаблення протиепідемічних заходів, визначених пунктом 4 Постанови.

Одноголосно вирішено не запроваджувати на території району з 22 травня 2020 року послаблення протиепідемічних заходів.

Учасники засідання взяли до уваги поточну епідемічну ситуацію.

 

Telegram Channel