Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Волинянам не радять відвідувати стоматологів

Кажуть, що тепер візит до цього лікаря ліпше відкласти на наступний раз.

Фото depositphotos.com.

Волинянам не радять відвідувати стоматологів

«Коронавірусна статистика» за останню добу на Волині погіршилася

«Без нагальної потреби йти лікувати зуби нині не варто», – застерегла жителів заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак під час традиційного брифінгу, нагадавши, що в Луцьку досі було троє інфікованих COVID-19 стоматологів, а минулої доби зареєстровано ще одного.

На жаль, «коронавірусна статистика» за останню добу на Волині погіршилася,  додалося 37 нових випадків інфікування. Найбільше людей захворіло у Луцькому районі – 12, у Луцьку та Ківерцівському районі – по 7 осіб, по 3 випадки зареєстровано в Любомльському та Володимир – Волинському районах, по одному в м. Ковелі, Ковельському, Горохівському, Маневицькому та Старовижівському районах. Одужали 17 людей. Одна особа померла, це 66-річна пацієнтка Волинської обласної психіатричної лікарні, що в селищі Олика. – поінформувала Тетяна Щербак.

Із 7 нових хворих на COVID-19 лучан, троє – медичні працівники (двоє з обласного Центру терапії залежностей, один – стоматолог). 

Із 7 нових хворих на COVID-19 лучан, троє – медичні працівники (двоє з обласного Центру терапії залежностей, один – стоматолог). Окрім того, по одному випадку коронавірусної інфекції зареєстровано на заводі «Мотор» та у Волинському обласному територіальному медичному об’єднанні, ще один – у сімейному вогнищі.

У Луцькому районі на COVID-19 захворіли 12 осіб, серед них – працівник обласного фтизіопульмонологічного центру, робітник ДКП «Луцьктепло», працівник підприємства «Волиньхолдинг», мешканець села Підгайці, де в останній час були зареєстровані вогнища інфекції.

Також коронавірусну хворобу за добу діагностували у ще двох працівників Володимир-Волинської птахофабрики.
Заступниця голови облдержадміністрації Тетяна Щербак повідомила, що за показником інцидентності, який у нас перевищує 14% (при встановленій нормі не більше 12 на 100 тис. населення за тиждень), Волинська область поки що не може претендувати на послаблення карантину.

Оксана КРАВЧЕНКО.

Telegram Channel