Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
На Волині матері загиблого Героя вручили посмертну нагороду сина

Юрію було всього 28 років. Воював із початку російської агресії на Донбасі. .

Фото stvadm.gov.ua.

На Волині матері загиблого Героя вручили посмертну нагороду сина

Указом Президента України № 131/2020 від 7 квітня 2020 року за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджено Тишика Юрія Анатолійовича

28 травня високу державну нагороду матері загиблого Героя Олені Олегівній вручили голова районної державної адміністрації Максим Приймачук та районний військовий комісар Віталій Гайда.

Попри велике горе, яке вас спіткало, усі ми маємо пам’ятати, що наші захисники поклали свої життя недаремно.

«Ми вдячні Вам за те, що виховали справжнього Героя, патріота своєї держави, який проявив мужність та відвагу, захищаючи свою Батьківщину, захищаючи нас з вами. Попри велике горе, яке вас спіткало, усі ми маємо пам’ятати, що наші захисники поклали свої життя недаремно», – звернувся до матері голова райдержадміністрації Максим Приймачук.

Максим Петрович висловив щире співчуття родині загиблого Героя та пообіцяв всебічну підтримку з боку районної влади.

Нагадаємо, Юрій Тишик, військовослужбовець 14-ї окремої механізованої бригади, загинув 3 жовтня 2019 року внаслідок ворожого обстрілу на одній із передових позицій у зоні проведення ООС на Луганщині від кулі снайпера.

Джерело: Офіційний сайт Старовижівської райдержадміністрації.
Telegram Channel