Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
У Луцькій школі №9 відзначають Свято останнього дзвоника онлайн (Відео)

Останньому дзвонику бути!

Фото: НВК №9.

У Луцькій школі №9 відзначають Свято останнього дзвоника онлайн (Відео)

Цьогоріч волинська дітвора прощається зі школою у новому незвичному форматі

Луцький навчально-виховний комплек № 9 сьогодні проводить Свято останнього дзвоника для своїх учнів у режимі онлайн.  

Пориньте і ви в атмосферу свята!

Адміністрація навчально-виховного комплексу після важкого навчального року вирішила організувати своїм вихованцям свято і подарувати приємні, незабутні емоції останнього дзвоника!

Починаючи з 9-00 на сайті школи, в офіційній групі НВК 9 у фейсбуці та на  YouTube-каналі для дітвори та вчителів лунають вітання.  Пориньте і ви в атмосферу свята!

«Для багатьох школярів розпочнеться чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Нехай він стане незабутнім, веселим та цікавим!

Для випускників, цей дзвоник особливий, адже, він - останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Нехай обраний вами подальший шлях буде щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій!

Усім педагогам зичимо міцного здоров’я, не втрачати творчої наснаги та нових звершень!» , - бажає своїм учням дирекція НВК №9

Telegram Channel