Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
«Дивоцвіт Лесиного Гаю»

Багато хто поспішає в урочище у Гадячі, де у дачному будинку в 1893—1906 рр. жила та творила видатна Леся Українка.

Фото gramho.com.

«Дивоцвіт Лесиного Гаю»

У Гадячі на Полтавщині провели літературно-мистецьке свято

З урахуванням обмежувальних вимог на період дії карантину в Гадяцькій бібліотеці для дітей  презентували 11 випуск літературно-краєзнавчого альманаху «Мистецьке гроно», редактором якого є Олександр Недовіс. Презентацію транслювали онлайн. Про це повідомили у Гадяцькій міській раді.

Також за участю представників міської влади відбулось покладання квіткових композицій до місця садиби родини Драгоманових, пам’ятного знаку родині Драгоманових, пам’ятного знаку на місці будинку в урочищі Зелений гай, де жила Леся Українка в 1893-1906 роках.

Працівники Гадяцької центральної бібліотеки ім. Лесі Українки підготували віртуальну книжкову мозаїку «Дари духовні роду Драгоманів».

Працівники Гадяцької центральної бібліотеки ім. Лесі Українки підготували віртуальну книжкову мозаїку «Дари духовні роду Драгоманів»,  віртуальну мандрівку-колаж «На гостини до Драгоманових: як це було» та  поетичний нон-стоп «Краса і сила Лесиного слова». Людмила Зубко представила вишите полотно «Благословенна Богом «найукраїніша» Україна». 

Telegram Channel