Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Прикордонники затримали одинадцятьох нелегалів (Відео)

Група незаконних мігрантів.

Фото ДПСУ.

Прикордонники затримали одинадцятьох нелегалів (Відео)

Мігранти, які намагалися нелегально потрапити через український кордон в Євросоюз, затримали сьогодні прикордонники відділу «Ужгород»

Під час патрулювання наряд виявив одинадцятьох іноземців азійської зовнішності. Вони переховувалися у лісі неподалік від населеного пункту Кам’яниця Ужгородського району. П’ятеро чоловіків та шестеро жінок знаходилися за 700 метрів від державного рубежу. Вони не мали при собі документів та назвалися громадянами В’єтнаму і Шрі-Ланки.

Наразі тривають заходи із встановлення організаторів переправлення незаконних мігрантів через кордон. Встановлюються особи затриманих, після чого їх буде притягнуто до відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

П’ятеро чоловіків та шестеро жінок знаходилися за 700 метрів від державного рубежу. Вони не мали при собі документів та назвалися громадянами В’єтнаму і Шрі-Ланки.

Варто зазначити, що останнім часом почастішали спроби порушення кордону нелегальними мігрантами на ділянці Чопського загону. Наприкінці квітня в Ужгородському районі прикордонники у двох випадках затримали 24 нелегалів з Афганістану.

 

Джерело: Державної прикордонної служби України.
Telegram Channel