Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Маршрутки у Володимирі курсуватимуть з 2 червня, якщо не погіршиться епідситуація

Місто прийняло до виконання рішення комісії ТЕБ і НС області.

Фото bug.org.ua.

Маршрутки у Володимирі курсуватимуть з 2 червня, якщо не погіршиться епідситуація

1-го червня засідатиме міська комісія ТЕБ і НС

Якщо у Володимирі-Волинському не погіршиться епідеміологічна ситуація, то вже з 2-го червня у місті відновлять роботу громадського транспорту. Про це «БУГу» повідомив перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук.

«Хоча в нас, порівняно з іншими регіонами, менше хворих, ще значна кількість ПЛР-досліджень по відібраних аналізах не надійшли. Враховуючи це місто прийняло до виконання рішення комісії ТЕБ і НС області. Громадський транспорт відновить свою роботу, за умови, якщо не буде погіршення епідемілогічної ситуації у місті. 1-го червня засідатиме міська комісія ТЕБ і НС, на якій розглядатиметься питання відновлення курсування громадськоготранспорту з 2-го червня«, – сказав Матвійчук.

«1-го червня міська комісія ТЕБ і НС, на якій розглядатиметься питання відновлення курсування громадськоготранспорту з 2-го червня», – сказав Матвійчук.

Відомо, що загалом у володимирчан і мешканців району відібрано 388 зразків біологічного матеріалу, для проведення ПЛР-діагностики. Отримано 161 ПЛР-результат. 227 проб перебувають в роботі у вірусологічній лабораторії ДУ «Волинський ОЛЦ МОЗ України». Як відзначив заступник, в разі відновлення курсування громадського транспорту, буде проводитися перевірка дотримання карантинних заходів. Нагадаємо, станом на 29-те травня у Володимирі-Волинському виявили 36 випадків коронавірусу.

Telegram Channel