Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
28 учасників стрілянини в Броварах затримали, 22 пред'явили обвинувачення

Поліція затримала 28 учасників бійки.

Фото pravda.com.ua.

28 учасників стрілянини в Броварах затримали, 22 пред'явили обвинувачення

У бійці зі стріляниною брали участь 67 осіб

Поліція затримала 28 учасників стрілянини у Броварах, 22 з них пред'явили обвинувачення. Про це повідомив глава МВС Арсен Аваков, пише LB.ua.

Він нагадав, що вчора о 7:15 ранку в Броварах Київської області 67 «молодиків» влаштували масову бійку між собою зі стріляниною.

В учасників бійки зі стріляниною вилучено 6 одиниць транспорту та 16 одиниць вогнепальної зброї. 

«На цю мить 28 учасників бійки затримані, з них 22 пред'явлені обвинувачення, за 208 статтею вони заарештовані. Сподіваємося, що за підтримки прокуратури в судах їм буде винесено безальтернативний арешт, і ці люди надовго сядуть у в'язницю, щоб не брати участі у таких розбійних ситуаціях на вулицях. Для того, щоб найманство, яке вони намагалися зробити джерелом свого заробітку, більше не повторювалося», - заявив міністр внутрішніх справ.

Начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Небитов в ефірі ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера» повідомив, що в учасників бійки зі стріляниною вилучено 6 одиниць транспорту та 16 одиниць вогнепальної зброї.

За його словами, всі затримані на цю мить перебувають в ізоляторах, в суботу їм буде вручено підозру, повідомляють Українські Новини. Він також сказав, що правоохоронці встановили 39 осіб, які, на думку слідства, причетні до перестрілки. Їх також заарештують.

Раніше в поліції заявили, що перестрілка в Броварах сталася через розподіл пасажиропотоку між перевізниками.

Telegram Channel