Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
За юну волинянку-співачку вболівають її 10 братів та сестер

Ангеліна на конкурсі «Срібні дзвіночки».  

Фото Лесі Влашинець.

За юну волинянку-співачку вболівають її 10 братів та сестер

Першокласниця ЗОШ І-ІІІ ступеня с.Мерви Горохівського району Ангеліна Смалько дуже талановита дівчинка. На сцені вона почувається так вільно, як солов’я в садочку. За свій дзвінкий голос і гарно виконані українські пісні артисточка вже здобула любов глядачів на шкільних і районних конкурсах та фестивалях

Ангеліна живе в багатодітній сім’ї. Мама Валентина Володимирівна і тато Василь Степанович - це батьки, які народили й виховують  одинадцять дітей. Найстаршому Володимирові вже 25 років, найменшенькому Мирославчику виповнилося п’ять літ.

Мама Валентина Володимирівна і тато Василь Степанович - це батьки, які народили й виховують  одинадцять дітей. Найстаршому Володимирові вже 25 років, найменшенькому Мирославчику виповнилося п’ять літ.

Заступник директора ЗОШ І-ІІІ ступеня с.Мерви з навчально-виховної роботи Жанна Токарська розповіла, що пані Валентина у свій час працювала вчителькою, а її чоловік Василь уже багато років поспіль возить  шкільним автобусом учнів на навчання.  І що всі Смальки дуже люблять і вміють гарно співати. У школі ж здібності юних обдарувань шліфує  вчителька музичного мистецтва  Оксана Грицина. В журналістський фотооб’єктив  Ангеліна усміхалася цьогоріч на конкурсі «Срібні дзвіночки».  

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel