Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненській АЕС – п’ятеро хворих на коронавірус

Серед персоналу РАЕС на роботу вдома переведено 1148 працівників.

Фото Радіо трек.

На Рівненській АЕС – п’ятеро хворих на коронавірус

Станом на 10:50 1 червня 2020 року у Вараші лабораторно підтверджено 25 випадків захворювання на COVID-19 (1 – летальний, 2 пацієнтів одужало)

За інформацією штабу РАЕС з проведення карантинних заходів для запобігання захворюваності на COVID-19, серед працівників електростанції зареєстровано два нових випадки захворювань, хворі лікуються вдома під наглядом сімейних лікарів. Контактні працівники перебувають на самоізоляції. Таким чином, на Рівненській АЕС зареєстровано п’ять випадків захворювання на COVID-19, один з яких летальний.
Серед персоналу РАЕС на роботу вдома переведено 1148 працівників атомної електростанції, у відпустках – 1228 осіб.

З 31 травня у Вараській ОТГ посилено карантин у зв’язкку із збільшенням кількості хворих.

У Володимирецькому районі Рівненської області зареєстровано 13 випадків на COVID-19, з них 1 летальний. У Маневицькому районі Волинської області лабораторно підтверджені 47 випадків захворювання на COVID – 19, з них 2 летальних.

Зазначимо, що з 31 травня у Вараській ОТГ посилено карантин у зв’язкку із збільшенням кількості хворих. Забороняється з 1 до 14 червня  робота речових та продуктових ринків, торгівельних закладів, кіосків, МАФів, павільйонів, пересувних засобів торгівлі, магазинів з продажу квітів, напівфабрикатів, точок продажу іноземних товарів, розважальних, торгових та торгово-розважальних центрів, закладів ресторанного господарства, алкомаркетів, ломбардів, бібліотек, перукарень та салонів краси. На утвореному контрольно-пропускному пункті проводитимуть контроль транспортних засобів, що в’їжджають в місто.

 

Джерело: Сайт РАЕС.
Telegram Channel