Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Чому Путін ще не запросив Зеленського на парад Перемоги у Москву

Речник російського президента подолав коронавірус і вже виходить в ефір.

Фото delo.ua.

Чому Путін ще не запросив Зеленського на парад Перемоги у Москву

У Кремлі кажуть, що не можуть сказати про наявність позитивної динаміки у відносинах з Україною та Грузією на найвищому рівні

Про це заявив прессекретар президента Російської Федерації Дмитро П’єсков (на фото) в інтерв’ю програмі «Москва. Кремль. Путин», фрагмент якої було показано на каналі «Россия 24».

«Інтерфакс-Україна» наводить дослівну цитату: «Що стосується керівництва цих країн, ми бачимо, що, на жаль, поки що ми, незважаючи на наявність певних контактів, не можемо похвалитися позитивною динамікою у розвитку діалогу на найвищому рівні».

«Поки що ми, незважаючи на наявність певних контактів, не можемо похвалитися позитивною динамікою у розвитку діалогу на найвищому рівні».

Так Пєсков відповів на запитання, з чим пов’язана відсутність запрошення президенту Володимиру Зеленському на парад Перемоги у Москві, і чи викликано це його висловлюваннями про Другу світову війну.

Як відомо, 9 травня Зеленський нагадав, що у Другій світовій війні загинули понад 8 мільйонів українців, він закликав не дати більше повторитися такій катастрофі.

Telegram Channel