Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Чому приїжджав у Поромів голова Волинської облдержадміністрації?

Чиновники привезли із собою подарунки.

Фото із сайту Поромівської ОТГ.

Чому приїжджав у Поромів голова Волинської облдержадміністрації?

У міжнародний день захисту дітей керівник ОДА Юрій Погуляйко, його заступниця Тетяна Щербак і начальник управління у справах дітей ОДА Алла Оніщук відвідали два дитячих будинки сімейного типу

 У селі Поромів Іваничівського району проживають дві родини – Віктора Сукача та Анатолія Клекоця, які взяли на виховання обездолених дітей.

Голова облдержадміністрації подякував родинам за їхню самовіддану батьківську працю, вручив подарунки. Юрій Погуляйко також обговорив з головою Поромівської ОТГ Євгеном Недищуком проблеми громади.

До слова, обидві сім’ї є сусідами, адже розділяє домівки лише паркан. Про родину Сукачів – Віктора і його батьків Анатолія та Ольги – нещодавно писала наша газета. Того дня, коли журналістка гостювала в них, Клекоці їхали за поповненням для своєї сім'ї. Проживають багатодітні (мають, окрім своїх власних, по сім і вісім відповідно прийомних дітей) у будинках, побудованих благодійною організацією «Міст Надії», місцева влада надала земельні ділянки.

 

 Голова облдержадміністрації подякував родинам за їхню самовіддану батьківську працю, вручив подарунки. Юрій Погуляйко також обговорив з головою Поромівської ОТГ Євгеном Недищуком проблеми громади. Зокрема, необхідність ремонту фасадів ФАПу та школи в Поромові. Кошти на це в сумі три з половиною мільйони гривень мають надійти з Державного бюджету.

Роксолана ВИШНЕВИЧ.

Telegram Channel