Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Нововолинську ремонтують спортивно-оздоровчий комплекс «Шахтар»

Таких масштабних ремонтних робіт адмінбудівлі ще не проводили.

Фото nov-rada.gov.ua.

У Нововолинську ремонтують спортивно-оздоровчий комплекс «Шахтар»

Ремонт фасаду адмінбудівлі обійдеться трохи більше як 400 тисяч гривень

Уже оновлено опорні стіни стадіону та глядацькі трибуни. Нині будівельна фірма ремонтує фасад адмінприміщення. До 70-річчя міста планують ще облаштувати сучасні бігові доріжки, інформує Нововолинська міська рада.

– Ми були змушені проводити два тендери. На перший ніхто із будівельників не зголосився. А ось за результатами другого тендеру ціну вдалося знизити і зекономити 95 тисяч гривень. Таким чином, ремонт фасаду адмінбудівлі СОКу «Шахтар» обійдеться трохи більше як 400 тисяч гривень, – зазначив під час візиту на даний об’єкт міський голова Віктор Сапожніков.

За результатами другого тендеру ціну вдалося знизити і зекономити 95 тисяч гривень.

Директор установи Володимир Цвид додав: «Таких масштабних ремонтних робіт адмінбудівлі ще не проводили. Зазвичай, власними силами робили косметичний ремонт. Зараз будівельники також мінятимуть вікна на металопластикові, поновлять фасади та балкон, зміцнять фундамент, встановлять водостічні системи та відремонтують покрівлю».

Володимир Іванович зауважив, що останніми роками все більше містян проводять на стадіоні свій вільний час. Не лише спортсмени, а й любителі спорту приходять сюди на світанку, щоб зайнятися різноманітними вправами або зробити ранкову пробіжку. Тому важливо підтримувати спортивно-оздоровчий комплекс у належному стані, а також робити всеможливе для його оновлення.

Telegram Channel