Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У шести районах запрацює громадський транспорт

За кілька діб послаблення щодо громадського транспорту можливе і в інших районах.

Фото прес-служби Рівненської ОДА.

У шести районах запрацює громадський транспорт

«Зелене» світло отримали перевізники Демидівського, Дубенського, Дубровицького, Зарічненського, Корецького і Млинівського районів рівненщини

Рішення про локальне відновлення пасажирських перевезень на Рівненщині прийняли члени обласної комісії з питань технолого-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. «Зелене» світло отримали перевізники 6-ти районів, де стабільна ситуація з COVID-19. Це, зокрема, Демидівський, Дубенський, Дубровицький, Зарічненський, Корецький і Млинівський райони. Показник захворюваності за тиждень там нижчий 12-ти випадків на 100 тисяч населення. Відтак можливе відновлення внутрішньорайонного сполучення.

Також дозволено міжрайонні перевезення з цього переліку.

– За кілька діб послаблення можливе і в інших районах, – говорить перший заступник голови Рівненської облдержадміністрації Сергій Подолін. – Усе залежитиме від епідеміологічної ситуації на місцях.

Під час міжобласного сполучення перевезення здійснюють у межах 50 відсотків кількості місць для сидіння.  

Водночас під час міжобласного сполучення перевезення здійснюють у межах 50 відсотків кількості місць для сидіння. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів таких рекомендацій мають дотримуватися перевізники, які курсують до регіонів, в яких не застосовується послаблення протиепідемічних заходів.

Крім того, обласна комісія ТЕБ і НС рекомендувала Рокитнівському району розглянути доцільність зняття КПП, а в інших районах і містах, де епідситуація погіршилася – посилити контроль на ринках.

Валентин СТАВСЬКИЙ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel