Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку проведуть конкурс дитячих малюнків та відео

Фото Департаменту сім'ї, молоді та спорту ЛМР.

У Луцьку проведуть конкурс дитячих малюнків та відео

В конкурсі «Мої права та обов'язки» можуть брати участь діти до 14 років

До Міжнародного Дня захисту дітей Департамент сім'ї, молоді та спорту спільно з фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» оголошують про старт Конкурсу дитячих малюнків та відео «Мої права та обов'язки».

Конкурс малюнків проводять у трьох вікових категоріях: молодша (до 10 років включно); середня (від 11 до 12 років включно); старша: (від 13 до 14 років включно), інформує департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради. Конкурс відео проводять в одній віковій категорії – до 14 років включно.

Малюнки повинні бути виконані без допомоги батьків або педагогів. Їх можна виконати на будь-якому матеріалі (ватман, картон, полотно і т.д.) і в будь-якій техніці малювання (масло, акварель, туш, кольорові олівці, крейда і т.д.). Затим роботу треба сфотографувати чи відсканувати і надіслати на пошту департаменту сім’ї, молоді та спорту [email protected] з поміткою «для участі у конкурсі до Дня захисту дітей».

Малюнки повинні бути виконані без допомоги батьків або педагогів. Їх можна виконати на будь-якому матеріалі (ватман, картон, полотно і т.д.) і в будь-якій техніці малювання (масло, акварель, туш, кольорові олівці, крейда і т.д.).  

Відеоролик має тривати не більше 1,5 хвилини.

Роботи приймають до 17 години 9 червня. Переможців у кожній віковій категорії буде визначено за кількістю уподобань (like) розміщеного малюнку або відео на сторінці події у мережі Facebook. Крім того, з метою створення умов для збереження об’єктивності, переможців додатково буде обрано також за рішенням представників департаменту сім’ї, молоді та спорту в номінації малюнок (в кожній віковій категорії – один переможець) та один переможець у номінації – відео. Критерії оцінювання творчих робіт представниками департаменту сім’ї, молоді та спорту: змістовність; оригінальність; художній рівень; творчий підхід.

Результати оголосять о 16 годині 10 червня. Переможці отримають пам’ятні призи від благодійного фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради в окремих номінаціях.

Telegram Channel