Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Рівному запрацюють басейни, автоконцерти та додатковий транспорт

Приміщення Рівнеради пікетували торговці з ринку, що на вулиці Тараса Шевченка.

Фото прес-служби Рівненської міської ради.

У Рівному запрацюють басейни, автоконцерти та додатковий транспорт

Про відкриття дитсадків поки що не йдеться

У Рівному запускають додатковий громадський транспорт, дозволили спортсменам тренуватися у басейнах, а також проводити автоконцерти, влаштовувати автокінотеатри. Таке рішення прийняла місцева комісія з питань технолого-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, передають «Вісті Рівненщини».

Говорить міський голова Рівного Володимир Хомко: «Автоконцерти та автокіно - хороша ініціатива на момент карантину. Думаю, це буде користуватись попитом, бо люди сидітимуть у машинах, ізольовані, з дотриманням карантинних норм. Подібні заходи вже проводять у Луцьку. І вони проходять там успішно».

Крім того, найближчим часом у Рівному планують запустити додатковий громадський транспорт. Наразі відповідні служби вивчають, де найбільші скупчення пасажирів.

Найближчим часом у Рівному планують запустити додатковий громадський транспорт. Наразі відповідні служби вивчають, де найбільші скупчення пасажирів. 

За словами міського голови Володимира Хомка, про відкриття дитсадків поки що не йдеться: «Ми розглядали це питання. Я знаю, що це велика проблема. Але ви дитину не зобов’яжете дотримуватись карантинних норм. Тому це буде синхронна дія з Кабміном».

Тим часом приміщення Рівнеради пікетували торговці з ринку, що на вулиці Тараса Шевченка. Вони вимагали, аби їм дозволили працювати під час карантину при дотриманні санітарно-гігієнічних норм. Люди тримали у руках плакати і вимагали від міського голови, аби той вийшов до них.

Тим часом Володимир Хомко повідомив, що підприємцям не дозволять працювати, бо там планують відкрити рух автотранспорту.

Валентин СТАВСЬКИЙ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel