Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Через протести у США Lego не пропонуватиме купити фігурки іграшкових поліцейських

У відомій компанії з виробництва конструкторів заявили, що поважають акцію протестувальників.

Фото youtube.com.

Через протести у США Lego не пропонуватиме купити фігурки іграшкових поліцейських

Під заборону потрапила також реклама конструкторів з пожежниками, злочинцями, службовими собаками

Компанія Lego прийняла рішення відмовитися від реклами конструкторів з поліцейськими, у зв'язку з масовими протестами в США. Як повідомляє «Дзеркало тижня», під заборону потрапив також набір «Білий дім», фігурки пожежних, службових собак, злочинців і наручників. Загалом, Lego тимчасово відмовилася від просування 30 наборів, фігурок і інших деталей конструкторів. На який час введені обмеження, поки невідомо.

Під заборону потрапив також набір «Білий дім», фігурки пожежних, службових собак, злочинців і наручників.

«Ми попросили наших партнерів утриматися від розміщення рекламного контенту Lego. Ми поважаємо акцію #BlackOutTuesday і припиняємо розміщення контенту в наших соціальних мережах у відповідь на трагічні події в США», — заявили в прес-службі компанії.

Нагадаємо, масові протести в США тривають вже протягом декількох днів. Їхньою причиною стала смерть афроамериканця Джорджа Флойда при затриманні поліцейськими в Міннеаполісі 25 травня. 1 червня у Вашингтона ввели комендантську годину і залучили бійців Національної гвардії США для підтримки столичного управління поліції. При цьому в Сіетлі протестувальників розганяли сльозогінним газом і світлошумовими гранатами, у Вашингтоні – перцевими кульками, в Лос-Анджелесі – палицями і гумовими кулями. В Індіанаполісі заворушення призвели до загибелі протестуючого, ще троє отримали вогнепальні поранення в ході протестів.

Telegram Channel