Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинські рятувальники інструктують священиків перед Трійцею

Фахівці цивільного захисту провели інструктуктаж настоятелів та служителів храмів щодо порядку застосування вогнегасників.

Фото vl.dsns.gov.ua.

Волинські рятувальники інструктують священиків перед Трійцею

Настоятелям храмів розповідають правила пожежної безпеки та порядок дій в екстрених ситуаціях

З метою запобігання пожежам під час велелюдних богослужінь з нагоди Дня Святої Трійці, рятувальники підрозділів Управління ДСНС у Волинській області проводять інструктажі священнослужителів з правил пожежної безпеки та порядку дій на випадок екстрених ситуацій. Про це повідомляє Управління ДСНС України у Волинській області.

Зокрема, 4 червня співробітники Ковельського міськрайонного відділу провели обстеження стану протипожежного захисту храму Святого великомученика Пантелеймона у Ковелі, рятувальники Луцького міськрайвідділу – кафедрального Собору Святої Трійці, храму Іоанна Златоустого, Свято-Пантелеймонівської церкви в обласному центрі.

Співробітники Ковельського міськрайонного відділу провели обстеження стану протипожежного захисту храму Святого великомученика Пантелеймона у Ковелі.

Фахівці цивільного захисту перевірили стан справності первинних засобів пожежогасіння та електричних пристроїв, провели інструктуктаж настоятелів та служителів храмів щодо порядку застосування вогнегасників, наголосили на необхідності обережного поводження з вогнем та нагрівальними приладами, а також роз’яснили необхідність утримання дверей евакуаційних виходів відкритими на час богослужінь.

Telegram Channel