Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Прокуратура домоглася притягнення до відповідальності волинянина, який віддухопелив земляка

Отакої!

Фото denzadnem.com.ua

Прокуратура домоглася притягнення до відповідальності волинянина, який віддухопелив земляка

Поліція... складу злочину не побачила

За втручання прокуратури, ковельчанин, у діях якого поліція не побачила складу злочину, відповідатиме за побиття громадянина

Ковельська місцева прокуратура скасувала постанову Ковельського відділу поліції про закриття кримінального провадження про заподіяння 12 грудня 2019 року 24-річним раніше судимим волинянином тілесних ушкоджень 25-річному громадянину поблизу одного із барів у Ковелі.

Прокурори з'ясували, що слідчі поліції закрили провадження у зв’язку з відсутністю в діях чоловіка складу кримінального правопорушення. При цьому вони не допитали потерпілого й навіть не визнали його потерпілим, не встановили обставин вчинення правопорушення, не провели слідчого експерименту й не призначили експертиз.

При цьому вони не допитали потерпілого й навіть не визнали його потерпілим, не встановили обставин вчинення правопорушення, не провели слідчого експерименту й не призначили експертиз.

Після скасування прокурорами незаконної постанови слідчих про закриття провадження чоловікові повідомлено про підозру у заподіянні потерпілому легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров'я (кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 125 КК України, покарання – до двох років обмеження волі).

Нині обвинувальний акт у цьому кримінальному провадженні скеровано до суду, який і обере зловмиснику міру покарання.

Прес-служба прокуратури області.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel