Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Які приміські потяги на Волині тимчасово не курсуватимуть

Рух зупинили тимчасово.

Фото UA.Волинь.

Які приміські потяги на Волині тимчасово не курсуватимуть

6 поїздів тимчасово припиняють рух через скасування карантинних послаблень області

Львівська залізниця повідомила про тимчасові зміни у приміському сполученні Волинської області. Про це передає Суспільне.

Відсьогодні, 6 червня тимчасово не курсуватимуть поїзди:

- № 6302 Іваничі – Ковель;

- № 6307 Ковель – Іваничі;

- № 6319 Маневичі – Ковель;

- № 6320 Ковель – Маневичі;

- № 6364/6363 Луцьк – Ковель;

- № 6396/6395 Ковель – Луцьк.

У зв’язку з ситуацією захворюваності на Волині, члени обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 4 червня скасували карантинні послаблення.

Нагадаємо, про те, що ситуація із захворюванням на COVID-19 погіршилася. напередодні, 5 червня озвучила заступниця голови ОДА Тетяна Щербак під час брифінгу. У зв’язку з ситуацією захворюваності на Волині, члени обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 4 червня скасували карантинні послаблення. Документ опублікували на сайті облдержадміністрації.

Що відомо:

- Міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що ПАТ «Укрзалізниця» технічно готова розпочати пасажирське сполучення в деяких областях і до запуску з 1 червня підготували 42 поїзди.

- 3 червня найбільша на Волині залізнична станція Ковель почала виходити з карантину. 3-го червня відновив рух потяг «Ковель-Київ». До карантину на станції Ковель курсували 36 пар дизель-поїздів.

Telegram Channel