Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На початок червня борг населення Волині за спожитий природний газ – 380 млн грн. Можна реструктуризувати

Пропозиція не передбачена для тих, яким вже припинено газопостачання.

Фото delo.ua.

На початок червня борг населення Волині за спожитий природний газ – 380 млн грн. Можна реструктуризувати

Договір реструктуризації боргу від ТОВ «Волиньгаз збут» дозволить клієнтам-боржникам мінімізувати ризики відключення від газопостачання в міжопалювальний період та уникнути судової процедури

«Волиньгаз збут» дає можливість своїм клієнтам реструктуризувати борги за газ. Про це інформує агенція «Інтерфакс – Україна».

Станом на початок червня цього року заборгованість населення Волинської області за спожитий природний газ становить 380 млн грн.

«Ми надаватимемо можливість оплатити за спожитий газ частинами тій категорії громадян, які станом на 1 жовтня 2019 року не мали заборгованості за спожитий газ, а в проміжку між жовтнем і червнем оплатили за блакитне паливо не менше 65%. Також є ще дві вимоги: претенденти на реструктуризацію боргу не повинні бути субсидіантами і не мають бути відключеними від системи газопостачання», — пояснив директор ТОВ «Волиньгаз збут» Микола Тищук. Цей договір дозволить розстрочити оплату боргу рівними частинами з 1 червня по 1 вересня 2020 року та увійти в наступний опалювальний сезон без боргів.

Цей договір дозволить розстрочити оплату боргу рівними частинами з 1 червня по 1 вересня 2020 року та увійти в наступний опалювальний сезон без боргів.

У разі виконання споживачем основних умов для оформлення договору реструктуризації боргу, споживачу необхідно направити на електронну адресу ТОВ «Волиньгаз збут»  [email protected] такі документи: паспорт власника або особи, яка уклала заяву-приєднання до умов типового договору на постачання природного газу, та довідку про присвоєння ідентифікаційного коду. Для зручності в комунікації необхідно надати номер телефону для зворотного зв’язку. Працівники Товариства перевірять виконання споживачем вищенаведених умов та надані документи, оформлять угоду та запросять споживача для її підписання. 

Пропозиція підписання такого договору не передбачена для тих споживачів, яким вже припинено газопостачання та/або справа щодо стягнення боргу стосовно них передана до суду або виконавчої служби.

Telegram Channel