Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Здані книжки будуть 14 днів на ізоляції: у Вишнівській ОТГ готуються відкрити бібліотеки

Читачі кластимуть взяту раніше літературу в спеціальні коробки.

Фото vyshniv-rada.gov.ua.

Здані книжки будуть 14 днів на ізоляції: у Вишнівській ОТГ готуються відкрити бібліотеки

У всіх 9 бібліотечних закладах на вході є столик із антисептиком та рукавичками, а також розміщена інформація про правила користування бібліотекою під час карантину

З 10 червня року відкриють свої двері для відвідувачів бібліотеки Вишнівської ОТГ. Про це повідомляють на сайті громади.

У всіх бібліотечних закладах, одразу на вході, облаштований столик із антисептиком та рукавичками, а також поміщена інформація про правила користування бібліотекою під час карантину.

Всі дев’ять бібліотек готові відкритися і приймати відвідувачів. Абонентний відділ працює у звичному режимі, коли будуть зняті усі карантинні заходи, відкриються і читальні зали, а поки ситуація така, що бібліотекарі лише видаватимуть і прийматимуть книги.

Книжки після того, як їх здали в бібліотеку не будуть одразу поміщати у книгосховище. Їх на 14 днів залишать у спеціально відведеній кімнаті на карантин. Після завершення двотижневої ізоляції книги повернуться до книжкових фондів, їх знову видаватимуть читачам.

Здані видання після завершення двотижневої ізоляції книги повернуться до книжкових фондів, їх знову видаватимуть читачам.

Біля столів бібліотекарів облаштовані спеціальні коробки, куди відвідувачі складатимуть літературу, яку принесли. Буде фіксуватись дата збору книг, після чого вони, відповідно до рекомендацій української бібліотечної асоціації, відправлятимуться на карантин.

Telegram Channel