Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Восьмирічна школярка з Городця (Рівненщина) створює неймовірне мініатюрне житло та предмети побуту для ляльок

Має намір будувати реалістичну мініатюрну кав'ярню.

Фото «ВолодимирецьCity».

Восьмирічна школярка з Городця (Рівненщина) створює неймовірне мініатюрне житло та предмети побуту для ляльок

Деякі з них досягають лише кількох міліметрів

Третьокласниця Владислава Гарбар з Городця має незвичне захоплення: з допомогою різних технік створює міні-копії кімнат та речей побуту. Йдеться не лише про меблі, а й про мінімалістичні побутові прилади та продукти харчування. Деякі з них досягають лише кількох міліметрів! Історію дівчинки розповідає сайт volodymyrets.city.

Меблі – не просто муляжі: все функціонує, тож в холодильнику можна відчинити дверцята та дістати яєчка зі спеціальної полички! А у шухлядах тумби можна знайти різноманітні дівчачі речі: гребінець, дзеркальце, мініатюрну книгу.

 

 Дівчинка розповідає, що увесь цей ляльковий світ створює власноруч, без батьківської допомоги. – Ідея створити маленьку кімнату, де все таке ж, як у справжньому житті, у мене виникла випадково, коли я просто бавилася з ляльками, – дуже по-дорослому розповідає юна майстриня. – Мені раптом захотілося, аби у мене була не просто лялька, а ще й кімната, де вона могла б робити все, що ми робимо у справжньому житті. Тож я спробувала зробити для неї якісь речі.

 

 «Застосовую різні техніки, коли виготовляю кімнатні речі. Тут маю різноманітні бусинки, і блискітки, використовую серветки, фетр, повітряний пластилін. Є і формочки, якими теж користуюся», - розповідає дівчинка. Використовує різні коробочки, шматочки тканин, наклеєчки, квіти із сухостоїв, пінопласт, зубочистки, папір, картон, стрічки...

Використовує різні коробочки, шматочки тканин, наклеєчки, квіти із сухостоїв, пінопласт, зубочистки, папір, картон, стрічки...

«Збираю різні детальки з речей, які зазвичай викидаються. Дивлюсь на якусь коробочку і бачу: це ж шафка з люстерком! От була у нас стара зубна щітка – я зробила з неї швабру», - інформує вона.

 

 

Telegram Channel