Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Малечу з Володимира-Волинського розважили благодійники

Батьки змогли відпочити, а діти розважитися.

Фото Pixabay.

Малечу з Володимира-Волинського розважили благодійники

Вже не вперше діти з інвалідністю княжого міста у рамках проєкту «Турбота взамін на любов», авторами якого є Максим Клим’юк та Оксана Сапіга, отримали свято

В минулі вихідні малюки побували в розважально-відпочинковому комплексі «Острівок» Володимир – Волинського району. Там для них була організовна розважальна програма.

Упродовж чотирьох років хлопчики та дівчатка змогли побувати у Рівненському зоопарку, погодувати оленів на єдиній в Україні оленячій фермі в селі Радовичі Турійського району, покататися на конях, відвідавши фермерське господарство «Фасти», що на Ковельщині, стати учасниками святкових фотосесій, квестів та цікавих конкурсів.

Боді-арт, фотосесії, малюнки на асфальті, вікторини й багато інших захоплюючих заходів нікого не залишали байдужим. А під кінець дня разом з батьками дітвора смакувала смачною ухою та піцою. Діти, які волею долі стали заручниками хвороби, що позбавила їх багатьох радощів життя, отримали великий заряд позитиву, а їхні батьки – можливість перезавантажитися та відпочити.

До речі, завдяки саме цьому проєкту упродовж чотирьох років хлопчики та дівчатка змогли побувати у Рівненському зоопарку, погодувати оленів на єдиній в Україні оленячій фермі в селі Радовичі Турійського району, покататися на конях, відвідавши фермерське господарство «Фасти», що на Ковельщині, стати учасниками святкових фотосесій, квестів та цікавих конкурсів.

Роксолана ВИШНЕВИЧ.

Telegram Channel