Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Рівненщині невідомі викинули 20 тонн сміття, серед якого використані COVID-пробірки

Поліція проводить розслідування.

Фото gromada.org.ua.

На Рівненщині невідомі викинули 20 тонн сміття, серед якого використані COVID-пробірки

Непотріб хтось таємно привіз у ніч з неділі на понеділок

На Рівненщині 20 тонн сміття  невідомі вивантажили вночі поблизу сміттєзвалища села Копань Демидівського району.  Про повідомляють на сайті Демидівської селищної ради.

Інцидент трапився у ніч на 8 червня на дорозі, що веде до сміттєзвалища села Копань. На місце події прибули Демидівський селищний голова Віктор Іщук, начальник відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Демидівської селищної ради  Степан Ярош, директор КО «Добробут» Демидівської селищної ради Володимир Козуб та працівники поліції. Під час огляду сміття вдалося знайти докази того, що його привезли зі Львова – виявили накладні, квитанції, договори, найбільше, що обурює у знахідці це використані пробірки на тестування COVID-19.

Під час огляду сміття вдалося знайти докази того, що його привезли зі Львова – виявили накладні, квитанції, договори, найбільше, що обурює у знахідці це використані пробірки на тестування COVID-19.

На жаль, ніхто не бачив, як привозили сміття. Ще ввечері напередодні мешканці не бачили куп сміття, отже, його хтось таємно привіз у ніч з неділі на понеділок. Поліція проводить розслідування.

 

 Просять всіх небайдужих жителів громади звертати увагу на посторонній (іногородній) транспорт зі сміттям та інформувати про це спеціалістів громади та працівників поліціі.

 

 

Telegram Channel