Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Рівненщині дві пройдисвітки попросили у 81-річної жінки напитися води: разом із ними з оселі старенької зникло 100 доларів і 22 тисячі гривень

Немає слів...

Фото glavcom.ua

На Рівненщині дві пройдисвітки попросили у 81-річної жінки напитися води: разом із ними з оселі старенької зникло 100 доларів і 22 тисячі гривень

Не відкривайте двері незнайомцям та не впускайте їх до своїх осель!

Із заявою до поліції вчора, дев’ятого червня, звернулася 62-річна жителька села Велика Омеляна Рівненського району, яка повідомила, що невідомі особи викрали у її матері - жительки села Верхівськ грошові кошти в сумі 22 тисячі гривень та 100 доларів США, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Як пояснила слідчо-оперативній групі 81-річна потерпіла, в обідню пору восьмого червня до її будинку зайшли дві жінки та попросили напитися води. Одна із них разом із господинею пішла на кухню, інша залишилася чекати у коридорі. Обидві намагалися зав’язати розмову, пропонували купити одяг. Зі слів пенсіонерки, «гостя», яка була в кухні, постійно запитувала її, чому та не дивиться їй у очі. 

В обідню пору восьмого червня до її будинку зайшли дві жінки та попросили напитися води.

Через деякий час, коли жінки пішли, до обійстя пенсіонерки зайшли іще двоє, які теж мали певні етнічні ознаки. Однак цього разу вона нікого не впустила. 

Зникнення коштів 81-річна жителька Верхівська виявила лише наступного дня, і одразу розповіла доньці. 

За фактом крадіжки слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. У рамках досудового розслідування встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину.

Водночас поліцейські звертаються до громадян та особливо, людей похилого віку: не відкривайте двері незнайомцям та не впускайте їх до своїх осель. Остерігайтеся тих, хто намагається зайти до будинку під будь-яким приводом. Якщо невідомі представляються працівниками соціальних служб, перевіряйте їхні документи. Будьте пильними та обережними! 

Telegram Channel