Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Луцький військкомат повідомив про призов у червні-липні

Час служби настав...

Фото tvoemisto.tv.

Луцький військкомат повідомив про призов у червні-липні

Призову на строкову службу підлягають чоловіки – громадяни України, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 18 років, та старших , які не досягли 27-річного віку

Луцький об’єднаний міський військовий комісаріат повідомляє про проведення призову громадян на строкову військову службу у червні — липні 2020 року. Повідомлення оприлюднене на сайті Луцької міської влади.

Призову на строкову військову службу (виклику на призовні комісії) підлягають громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 18 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку (стаття 15 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу». Зокрема, наголошено: «Призвані військовослужбовці строкової військової служби до участі в операції об'єднаних сил (ООС) не залучаються».

Зокрема, наголошено: «Призвані військовослужбовці строкової військової служби до участі в операції об'єднаних сил (ООС) не залучаються».

Довідково. Підпунктом 8 пункту 7 рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 серпня 2014 року «Про невідкладні заходи щодо захисту України та зміцнення її обороноздатності», введеного в дію Указом Президента України від 24 вересня 2014 року № 744, Міністерством оборони України разом із Національною гвардією України, Державною спеціальною службою транспорту визначено вжити заходів щодо унеможливлення залучення військовослужбовців строкової військової служби до виконання бойових завдань в антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях.

 

Telegram Channel