Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Потяг сполученням «Ковель - Київ» з 16 червня тимчасово припиняє курсувати

13 та 15 червня поїзд ще буде в русі.

Фото Суспільне Волинь.

Потяг сполученням «Ковель - Київ» з 16 червня тимчасово припиняє курсувати

Рух потягів на Волині припиняють. 9 червня комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення скасувати в області ряд карантинних послаблень, зокрема призупинити залізничне сполучення

Потяг сполученням «Ковель - Київ» з 16 червня тимчасово припиняє курсувати. Про це Суспільному розповів Начальник станції «Ковель» Руслан Александрук.

Нині продаж квитків на потяг не припиняли, - каже начальник станції. Зі слів Руслана Александрука, залізничники далі працюють над тим, щоб готувати до руху всі потяги, які були передбачені графіком руху — на Одесу, на Новоолексіївку та Київ.

Начальник станції «Ковель» Руслан Александрук: «В порядку виключення, до 16 червня ще буде дозволено рух потяга Ковель-Київ. Тому 13 та 15 червня цей поїзд ще буде в русі. Але 16 червня він востаннє повернеться в Ковель - і поки будемо очікувати подальших рішень».

Залізничники кажуть, що будуть очікувати подальших рішень.

Нагадаємо, потяг «Ковель-Київ» відновив курс 3 червня. 9 червня комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення скасувати на Волині ряд карантинних послаблень, зокрема призупинити залізничне сполучення.

Telegram Channel