Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Буде легше вберегтися від коронавірусу

І медикам, і їх пацієнтам зичать здоров'я!

Фото з фейсбук-сторінки Сошичненська ОТГ.

Буде легше вберегтися від коронавірусу

В заклади охорони здоров'я Сошичненської об'єднаної територіальної громади, які надають первинні медичні послуги, передали засоби індивідуального захисту

Сошичненська громада отримала за підтримкм Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe від Міжнародного благодійного фонду «Карітас Україна» допомогу у вигляді засобів індивідуального захисту та предметів першої необхідності для роботи працівників охорони здоров’я. Про це повідомила у соцмережі «Фейсбук» Світлана Сидорук, керівник Сошичненської ОТГ.

У комплекті костюми біологічного захисту, захисні окуляри, маски, рукавички та дезинфікуючі засоби.

«Щиро дякуємо за допомогу і підтримку в такі непрості для всіх нас часи. Будьте всі здорові!!!» – пише на сторінці у фейсбуці очільниця Сошичненської ОТГ Світлана Сидорук.

Все це було передано в заклади охорони здоров'я об'єднаної територіальної громади, які надають первинні медичні послуги: пункт екстреної медичної допомоги села Сошичне, амбулаторії сімейної медицини сіл Сошичне та Карасин. «Щиро дякуємо за допомогу і підтримку в такі непрості для всіх нас часи. Будьте всі здорові!!!»– пише на сторінці у фейсбуці очільниця Сошичненської ОТГ Світлана Сидорук.

Telegram Channel