Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Голову облдержадміністрації вразили спортивні майданчики у волинській громаді (Фото)

Керівники ОТГ розповіли очільнику області про проблеми своїх сіл.

Фото voladm.gov.ua.

Голову облдержадміністрації вразили спортивні майданчики у волинській громаді (Фото)

Об’єкти соціальної інфраструктури Рівненської ОТГ оглянув очільник ОДА Юрій Погуляйко, аби ознайомитися із проблемними питаннями, що турбують жителів громади

Зокрема керівник області завітав у загальноосвітню школу та амбулаторію села Забужжя, відділення для постійного проживання одиноких непрацездатних громадян та місцевий ліцей в Гущі, а також не оминув увагою й адмінбудівлю Рівненської ОТГ та тутешню школу.

Ваша ОТГ – гарний приклад господарювання. Таким громадам як ваша й хочеться допомагати, аби ви й надалі потужно розвивалися.

Голова облдержадміністрації позитивно оцінив ефективні методи управління в громаді, бо помітно, що місцеві кошти йдуть розвиток інфраструктури.

 

Приємно вразили Юрія Погуляйка спортивні майданчики в громаді.

«Ваша ОТГ – гарний приклад господарювання. Таким громадам як ваша й хочеться допомагати, аби ви й надалі потужно розвивалися», - сказав голова ОДА.

Місцеве керівництво озвучило кілька питань, у вирішенні яких просили сприяння обласної влади. Серед них – проект заміни даху і утеплення школи в селі Забужжя, забезпечення обладнання Забузької амбулаторії, завершення робіт і здача у експлуатацію відділення для постійного проживання одиноких непрацездатних громадян та місцевий ліцей в с.Гуща та будівництво стадіону біля Гущанського ліцею.

Серед порушених проблем в Рівному – заміна авто швидкої допомоги. До слова, Рівненська станція ектренної медичної допомоги обслуговує не лише ОТГ, а й ділянку дороги від ПП «Ягодин» до Вишнівської ОТГ.

Джерело: Офіційний сайт Волинської ОДА.
Telegram Channel