Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На пункті пропуску Шегині утворилися великі черги на вихід з України

Останніми днями кількість мандрівників, які прямують за кордон, зростає.

Скрін з відео.

На пункті пропуску Шегині утворилися великі черги на вихід з України

Люди чекають 10 годин, щоб перетнути кордон з Польщею

На пункті пропуску «Шегині» у Львівській області утворилися великі черги на вихід з України. Про це в неділю повідомили в Держприкордонслужбі, пише LB.ua.

Станом на 11 ранку 14 червня на пункті пропуску зібралося близько 400 осіб, які очікують на перетин кордону з Польщею.

«Люди в черзі скаржаться, що час очікування становить до 10 годин без дотримання соціальної дистанції і без можливості вирішення елементарних санітарно-гігієнічних проблем», - йдеться в повідомленні.

Люди в черзі скаржаться, що час очікування становить до 10 годин без дотримання соціальної дистанції і без можливості вирішення елементарних санітарно-гігієнічних проблем. 

Прикордонники зазначають, що останніми днями кількість мандрівників, які прямують за кордон, зростає. У ДПСУ стверджують, що з української сторони оформляють без затримок – близько 70 осіб на годину.

Затримки пояснюють додатковими контрольними процедурами, введеними польською стороною у зв'язку з карантином. Прикордонники просять за можливості перетинати українсько-польський кордон легковим транспортом в автомобільних пунктах пропуску «Ягодин», «Краковець» та «Рава-Руська».

Telegram Channel