Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Горохівська «Мрія»  знову підкорила граціозністю онлайн-глядачів

Танцювальний колектив на одному зі Всеукраїнських фестивалів

Фото Наталії ШУЛЬГАН.

Горохівська «Мрія» знову підкорила граціозністю онлайн-глядачів

Навіть в умовах карантину юні горохівчанки Уляна Герасимчук, Яна Лись, Юліана Лукашук, Владислава Шульган, Олександра Трубій, Евеліна Домбровська, Аліна Степанюк, Марина П’явка знаходять можливість присвятити час його величності Танцю. Дівчатка приймають успішну участь у конкурсах в дистанційному режимі

Цими днями вихованки хореографічного колективу «Мрія» БДЮТ  м.Горохова (наставниця Леся Кравчук) пройшли творчі  випробування і стали лауреатами І ступеня дистанційного Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «INTERNATIONAL ODESSA FESTIVAL» в м.Одесі.

Тепер колективну  скарбничку перемог поповнено новими нагородами – кубком, дипломами і медалями й цього престижного мистецького форуму.

Як усе відбувалося? Організатори розмістили відео танцю «Краков’як» в Інстаграм IGTV. Номер оцінювало професійне журі, в яке входили  народні артисти України, відомі діячі культури, представники шоу-бізнесу, продюсерських центрів, глядачі й учасники фестивалю.  Більшість із них визнала  голосуванням: «Мрія» з Горохова – найгарніша, найграціозніша й неймовірно закохана  в мистецтво танцю». Тож тепер колективну  скарбничку перемог поповнено новими нагородами – кубком, дипломами і медалями й цього престижного мистецького форуму.

І в такому форматі можна поринути в атмосферу творчих змагань, хвилюватися й отримувати насолоду від успіху.  Кажуть, що бути конкурсантами на відстані – це теж захоплююче і дуже круто.

Наталія ШУЛЬГАН, мама

Танцювальний колектив на одному зі Всеукраїнських фестивалів


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel