Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У районній лікарні пацієнт із психічними розладами зарізав лікаря-педіатра

Немає слів...

Фото Національної поліції.

У районній лікарні пацієнт із психічними розладами зарізав лікаря-педіатра

Нападника вдалося затримати

У Володарській районній лікарні на Київщині затримано пацієнта, який завдав смертельне ножове поранення лікареві.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на відділ комунікації поліції Київської області.

Встановлено, що киянин приїхав на гостини до родичів в смт. Володарка, де почав буянити та поводити себе агресивно. Родичі викликали швидку, яка за допомогою поліції транспортувала чоловіка до районної лікарні. Згодом до поліції надійшло повідомлення про те, що цей чоловік зарізав лікаря і втік.

Пацієнт проник до кімнати медперсоналу, схопив там ніж і завдав ним удар в шию лікарю-педіатру.

«З’ясувалось, що в лікарні жителя столиці оглянув лікар-фахівець, виявив у нього певні психічні розлади та почав домовлятися  про подальше транспортування хворого до спеціальних психіатричних установ. Одна з таких установ погодилася забрати хворого, однак на певних умовах – підготувати пакет документів та результати аналізів. У зв’язку з чим медики прийняли рішення залишити пацієнта до ранку», - йдеться у повідомленні.

Розуміючи, що чоловік може бути суспільно небезпечним, лікар прийняв рішення помістити його до спецпалати з металевою решіткою. Однак чоловіку вдалося вийти з палати, яку належним чином не закрили. Пацієнт проник до кімнати медперсоналу, схопив там ніж і завдав ним удар в шию лікарю-педіатру.

Поліцейські оперативно затримали 45-річного нападника у порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ. Запобіжний захід йому обере суд.

Telegram Channel