Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Поромівський медичний центр отримав «скриньку здоров‘я»

Підтримка ОТГ у боротьбі з пандемією COVID-19.

Фото: з фейсбук-сторінки Євгенія Недищука.

Поромівський медичний центр отримав «скриньку здоров‘я»

Набір медзасобів надав Міжнародний благодійний фонд «Карітас України»

Міжнародний благодійний фонд «Карітас Україна» входить в одну з найбільших мереж благодійних організацій у світі та Європі. За підтримки Програми «U-LEAD з Європою» міжнародний благодійний фонд «Карітас України» розпочав новий проєкт «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19».  

Поромівська громада виказує щирі слова вдячності меценатам за благодійну допомогу, за підтримку українців в скрутний час боротьби з епідемією.

Голова Поромівської ОТГ Євгеній Недищук передав директору медичного центру громади Володимиру Оленюку «скриньку здоров‘я». «Це набір необхідних медичних засобів від Міжнародного благодійного фонду «Карітас України» у рамках проєкту «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19 за підтримки Програми «U-LEAD» з Європою. Поромівська громада виказує щирі слова вдячності меценатам за благодійну допомогу, за підтримку українців в скрутний час боротьби з епідемією. Спільними зусиллями ми здолаємо будь які труднощі і недуги. Сердечно дякуємо!» – йдеться на сторінці голови громади Євгенія Недищука.

 

 

Telegram Channel