Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Ковелі наближається до завершення перший етап реконструкції стадіону «Локомотив»

Робітники ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» нині працюють у підтрибунних приміщеннях.

Фото kovelrada.gov.ua.

У Ковелі наближається до завершення перший етап реконструкції стадіону «Локомотив»

У цьому приміщенні буде транскордонний Центр діалогу культур

У гарячу літню пору на стадіоні «Локомотив» кипить робота. Будівельники, які зводять транскордонний Центр діалогу культур, виходять на фінішну пряму. Проаналізувати ситуацію сюди прибули міський голова Олег Кіндер та його заступники Михайло Гетьман та Ігор Прокопів, інформує Ковельська міська рада.

Робітники ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» нині працюють у підтрибунних приміщеннях. Закінчують штукатурити стіни, обкладати плиткою душові кабіни та облаштовувати санвузли. Також встановлюють підвіконння, на черзі — укладання паркету, монтаж стелі та оздоблення стін.

Завершується перший етап реконструкції спортивного об'єкта. Його кошторисна вартість 32, 5 мільйона гривень. Саме на це Ковель отримав європейські гроші.

Завершується перший етап реконструкції спортивного об'єкта. Його кошторисна вартість 32, 5 мільйона гривень. Саме на це Ковель отримав європейські гроші — понад 826 тисяч євро у рамках реалізації спільного міжнародного проєкту з однойменними польським та білоруським містами Щучин. Значну суму коштів виділено з бюджету міста.

Щодо реалізації другого етапу, то вже прокладено мережі електро- та водопостачання, каналізації та водовідведення. На це спрямовано понад 38 мільйонів гривень. Триває будівельно-монтажний процес у приміщеннях котельні та трансформаторної підстанції.

Спеціалісти ПП «МП Нововолинськсантехмонтаж» проводять благоустрій прилеглої території, викладають бруківку на території майбутніх місць паркування автотранспорту.

Telegram Channel