Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
51-річна жінка завагітніла власним онуком

Бабуся стала сурогатною матір'ю

Фото Pixabay.

51-річна жінка завагітніла власним онуком

Жителька американського міста Чикаго, штат Іллінойс, вирішила допомогти доньці, яка страждає безпліддям, народити дитину і стала сурогатною матір'ю

29-річна Бреанна Локвуд (Breanna Lockwood) і її чоловік Аарон (Aaron) чотири роки не могли зачати дитину. Вони почали спроби після весілля в 2016 році, але через рік лікарі перенаправили їх в клініку зі штучного запліднення.

Сім'я витратила $73 тисячі на екстракорпоральне запліднення, і Локвуд двічі успішно завагітніла, але обидва рази втратила дітей, в тому числі двійнят. Через це у неї розвинувся синдром Ашермана - рідкісне захворювання, коли всередині матки утворюється шрам, який призводить до того, що жінка не може виносити іншу дитину. Про це повідомляє glavcom з посиланням на 7news.

Жителька американського міста Чикаго, штат Іллінойс, вирішила допомогти доньці, яка страждає безпліддям, народити дитину і стала сурогатною матір'ю для свого онука. Про це повідомляє glavcom з посиланнямт 7news.

51-річна мати Локвуд Джулія Лавінг (Julie Loving), яка давно мріяла про те, щоб стати бабусею, запропонувала дочці стати сурогатною матір'ю для її дитини. Спочатку Локвуд не приймала цю пропозицію всерйоз, але пізніше погодилася. У США вікове обмеження - сурогатної матері має бути до 35 років. Однак відмінний стан здоров'я Лавінг дозволило зробити виняток - американка стежила за собою і регулярно брала участь в марафонах і тріатлоні.

Telegram Channel