Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У які спортивні об’єкти вкладатимуть гроші у Володимирі-Волинському?

У МЦФЗН «Спорт для всіх» провели капітальні ремонти майданчиків зі штучним покриттям.

Фото volodymyrrada.gov.ua.

У які спортивні об’єкти вкладатимуть гроші у Володимирі-Волинському?

Одним із пріоритетних напрямків у місті є фізичне виховання та оздоровлення підростаючого покоління

У місті відбуваються різноманітні спортивно-масові заходи міського, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів серед різних вікових груп, тож основним завданням є створення умов для того, щоб залучати мешканців до масового спорту, популяризація здорового способу життя, реалізація здібностей обдарованої молоді в дитячо-юнацькому, резервному спорті, спорті вищих досягнень, інформує Володимир-Волинська міська рада.

Так, у Володимирі-Волинському продовжують проводити комплексні заходи із забезпечення сталого функціонування об’єктів спортивної інфраструктури.

У 2020 році замінили вікна у плавальному басейні (131,9 тис. грн), провели ремонт в роздягальнях та коридорі гімназії (224,3 тис. грн), виготовили ПКД на утеплення фасаду та ремонт бігових доріжок у МЦФЗН «Спорт для всіх», а також на капітальний ремонт спортивного майданчика в ЗОШ №2. 

За останній рік в місті провели капітальний ремонт спортивного майданчика в ЗОШ №1 (вартість мультифункціонального ігрового майданчика з поліуретановим покриттям  – 600 тис. грн), встановили два нових спортивних майданчики на вулицях Туполєва та Наталії Ужвій (822,8 тис. грн), у МЦФЗН «Спорт для всіх» провели капітальні ремонти  майданчиків зі штучним покриттям (1 098, 5 тис. грн.), провели капітальний ремонт спортивного залу в гімназії ім. О. Цинкаловського (847,8 тис. грн).

У 2020 році продовжують інвестувати у сферу фізичної культури і спорту – замінили вікна у плавальному басейні (131,9 тис. грн), провели ремонт в роздягальнях та коридорі гімназії (224,3 тис. грн), виготовили ПКД на утеплення фасаду та ремонт бігових доріжок у МЦФЗН «Спорт для всіх», а також на капітальний ремонт спортивного майданчика в ЗОШ №2.

Telegram Channel