Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку виготовлять облікову документацію 36 об’єктів культурної спадщини

Луцький замок – перлина Волині.

Фото lutskrada.gov.ua.

У Луцьку виготовлять облікову документацію 36 об’єктів культурної спадщини

Програма розрахована на три роки і загальний обсяг фінансування становить 540 тисяч гривень

Під час позачергової 83-ї сесії міської ради депутати розглянули питання «Про затвердження Програми обліку об’єктів культурної спадщини Луцької міської територіальної громади у 2020-2022 роках». Про це повідомляє Луцька міська рада.

Начальник відділу охорони культурної спадщини департаменту культури Олександр Котис поінформував присутніх про основні пункти документа. За його словами, планують виготовити облікову документацію для 36 об’єктів культурної спадщини, які знаходяться на території Луцької міської територіальної громади, для забезпечення повноти і доступності інформації про щойно виявлені об’єкти культурної спадщини та здійснення заходів щодо подальшого віднесення їх до Переліку щойно виявлених пам’яток культурної спадщини.

Планують виготовити облікову документацію для 36 об’єктів культурної спадщини, які знаходяться на території Луцької міської територіальної громади, для забезпечення повноти і доступності інформації про щойно виявлені об’єкти культурної спадщини.

Програма розрахована на три роки і загальний обсяг фінансування становить 540 тисяч гривень.

Запитання виникли у депутатів Андрія Білана, Павла Данильчука та Миколи Федіка. Отримавши відповіді на них, обранці громади підтримали проєкт програми.

Telegram Channel