Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Апарати для лазерної епіляції

Ноги будуть гладенькими,здоровими і красивими!

Фото: https://prnt.sc/oz2qru

Апарати для лазерної епіляції

Новітні технології, які надзвичайно широко почали застосовуватися в сучасній косметології, допомагають назавжди забути про необхідність регулярного видалення волосся, небажані татуювання, пігментні плями, судинні сітку. Мова йде про лазерну методику, яка забезпечує не тільки високу ефективність лікування різних захворювань, а й слугує досконалим інструментом вирішення косметологічних проблем. Основна прерогатива застосування лазеру в косметології полягає в тому, що він впливає на ділянку шкіри вибірково, тобто, якщо видаляється волосся, то в цій же зоні не пошкоджується татуювання. Тому лазерне випромінювання виключає можливість опіків

Учені, враховуючи позитивну дію електромагнітного поля на шкіру людини, розробили багато інноваційних приладів. Виробники взяли на озброєння цю вдалу ідею застосування лазера в косметології і налаштували широке виробництво модернового обладнання для косметологічних клінік, салонів, кабінетів. Обладнання для лазерної епіляції можна переглянути за посиланням: https://medicalaser.com.ua/katalog-tovarov/apparaty-po-proceduram/lazernaya-epilyaciya/.

Плюси апаратів для лазерної епіляції

Зазначимо, що процедура видалення небажаного волосся на тілі є на сьогоднішній день однією із найактуальніших. Пристрої для проведення лазерної епіляції забезпечують комфортне видалення волосся з високим рівнем продуктивності. Комфортно відчуває себе клієнт і косметолог. Обладнання має багато різних модифікацій:є пристрої професійні і для домашнього використання. В загальній лінійці моделей лідируючу позицію займає діодний лазер. Випускається виріб різних розмірів. Є можливість його встановлення  на підлозі і на полу, тому можна вибрати для свого салону ту модель, яка найбільше впишеться в інтер’єр і буде зручною у роботі.

Плюси апаратів для лазерної епіляції:

Головна перевага застосування апаратів – це те, що небажане волосся видаляється остаточно незалежно від типу шкіри. Протипоказання для проведення процедури практично відсутні.  Крім цього, агрегати:

  • сприяють не тільки повному видаленню волосся, а і активують обмінні процеси на ділянках шкіри, внаслідок чого природнім шляхом виробляється колаген.
  • забезпечують омолодження покриву шкіри.
  • діють на шкіру безболісно, не викликають алергію.

Слід зазначити, що серед моделей лазерних приладів є багатофункціональні пристрої, які поєднують в собі функції діодних лазерних для видалення волосся і ELOS-пристроїв.

 

 Цінова політика у виробників різноманітна. Зазвичай, обладнання зарубіжного виробництва коштує дорожче, а український виробник пропонує прилади з врахуванням можливостей українського споживача. Рекомендуємо переглянути високоякісну продукцію даного типу першого і єдиного виробника лазерних косметологічних апаратів В Україні - компанії «MEDICALASER».  Компанія сама розробила конструкцію таких агрегатів ( створено більше 150 моделей), потім вони пройшли апробацію і отримали сертифікацію високого стандарту (дивіться за посиланням: https://medicalaser.com.ua). У цьому році компанія отримала нагороду «Бренд року 2020».

Як правильно вибрати

Щоб правильно вибрати для своєї косметологічної фірми професійний пристрій для лазерної епіляції, потрібно враховувати рівень свого закладу, популярності процедури лазерного пілінгу. Якщо рівень високий, потрібно купляти потужні професійні агрегати у солідного перевіреного виробника. Полистайте сторінки інтернет-магазинів, «зайдіть» за вищевказаною адресою, проконсультуйтесь. Можете відвідати безкоштовний спеціалізований семінар з цього питання, а уже потім робіть замовлення. Спішити не потрібно, адже від здійсненого правильного вибору залежить ваш успіх у проведенні косметологічних послуг і ваш дохід. 

Telegram Channel