Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
4 переваги цирконієвих протезів

Щоб усмішка була гарною і білосніжною.

Фото: https://prnt.sc/oz2qru.

4 переваги цирконієвих протезів

Відновлення втрачених зубів для пацієнтів - чималий стрес

Страх перед стоматологічним кріслом, очікування болю, незнання специфічних термінів і методик робить нас вразливими. Якщо стоматолог рекомендує цирконієві коронки - вам пощастило з доктором. Такі протези або коронки на імпланти прослужать багато років і виглядають дуже красиво.

 

 Естетика і безпека

У ХХ столітті протези робили з металевих сплавів або золота. Виглядали такі ерзац-зуби негарно, часто випадали і завдавали своїм господарям масу незручностей - шепелявість, натерті ясна, дефекти прикусу. Металокераміка зробила революцію в стоматології: штучні зуби майже не відрізнялися від натуральних. Проблеми залишились: коронка не так прозора, як натуральна емаль зуба, з часом оголюється металева основа коронки. Термін експлуатації металокераміки - 5 років, потім потрібна заміна.

Нова технологія застосовує для дентопротезування — гіпоалергенний діоксид цирконію. Основа коронки — біла, колір підбирається індивідуально під відтінок зубів пацієнта, матеріал ідентичний за своєю прозорістю натуральної зубної емалі. Після протезування пацієнт насолоджується природною бездоганною посмішкою.

Комфорт

Виготовлення кожної коронки починається з лазерного сканування зліпка. У столичній клініці «Оксфорд Медікал» працює власна зуботехнічна лабораторія, на якій для кожного зуба створюється персональний дизайн, після чого протез формується за заданою комп'ютером програмою. 

Стоматологи високо цінують матеріал за його властивість відновлювати структуру на молекулярному рівні — цирконієві протези лідери довговічності та стійкості до розтріскування.

Проміжок між зубом і цирконієвою коронкою становить всього 30 мкм. Для прикладу — у металокераміки стандартний проміжок допускається в діапазоні 100-300 мкм. Виготовлена коронка товщиною до 0,4 мм ідеально прилягає до основи, не викликає дискомфорту, не змінює прикус і не викликає мовних дефектів.

Надійність

Стійкість до стирання та ударів дозволяє виготовляти з діоксиду цирконію коронку для будь-якого зуба — жувального, переднього, ікла. Стоматологи високо цінують матеріал за його властивість відновлювати структуру на молекулярному рівні — цирконієві протези лідери довговічності та стійкості до розтріскування.

Матеріал щільний, не пористий, стійкий до фарбування пігментами соків, тютюну і кави. Основа коронки має відмінні теплоізоляційні властивості, тому протез не викликатиме неприємних відчуттів під час вживання холодних або гарячих страв і напоїв.

Telegram Channel