Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині відкрили поліцейську станцію (Фото)

Святковості заходу додали урочисте перерізання стрічки, музичні номери учасників художньої самодіяльності, а також букети квітів і святковий коровай.

Фото Алли ЛІСОВОЇ.

На Волині відкрили поліцейську станцію (Фото)

Так склалося, що в День дільничного поліцейського в Поромівській ОТГ Іваничівського району урочисто відкрили установу, де має працювати шериф Володимир Гіль

Розмістилася станція у двох сучасних кабінетах приміщення палацу культури села Бужанка. Спільними зусиллями об’єднаної територіальної громади, зокрема, активістів на чолі зі старостою Тетяною Тюхтою, місцевих депутатів, підприємців вдалося у стислі строки підготувати робоче місце для дільничного офіцера, який обслуговуватиме 18 населених пунктів Поромівської ОТГ.

Із знаковою подією в житті громади присутніх привітали заступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області полковник Сергій Козак, начальник Іваничівського відділення поліції підполковник В’ячеслав Мартинюк, побажали здоров’я, успіхів і процвітання.

Вдалося у стислі строки підготувати робоче місце для дільничного офіцера, який обслуговуватиме 18 населених пунктів Поромівської ОТГ.

Голова Поромівської ОТГ Євген Недищук подякував усім причетним до створення такої потрібної служби, висловив сподівання, що їхня громада стане однією із кращих на Волині. До речі, ця громада нещодавно в числі інших 24-х області отримала службовий автомобіль, обладнаний всім необхідним - сейфом, термопринтером для винесення постанов про адмінправопорушення, а також інструментами, які потрібні не тільки для несення служби, а й для допомоги людям.

Цього ж дня настоятель Свято – Михайлівського храму отець Миколай Гнідець здійснив чин освячення новенького кросовера, поблагословив усіх на успішну діяльність і розбудову України.

Telegram Channel