Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
У Рожищі під амбулаторію переробляють частину військкомату

На об’єкті киплять роботи.

Фото rozhadm.gov.ua.

У Рожищі під амбулаторію переробляють частину військкомату

Реконструкцію проводять у рамках субпроєкту Світового банку

У рамках реалізації субпроєкту Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим із хворобами системи кровообігу у Волинській області» в місті Рожище реконструюють приміщення під амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Про це повідомляє Рожищенська РДА.

Під амбулаторію переробляють частину приміщення військкомату за адресою вул. Мазепи, 108,а.

Учасники зустрічі обговорили поточний стан упровадження заходів субпроєкту та зосередилися на проблемних питаннях, які потребують вирішення. 

Голова Рожищенської районної державної адміністрації Сергій Шкода та заступник голови районної державної адміністрації Ольга Ярощук взяли участь у робочій нараді на місці здійснення будівельних робіт, яка відбулася під головуванням заступника директора департаменту інфраструктури облдержадміністрації Івана Корчука та радника голови облдержадміністрації Мікаілова Єміля. Представники проєктантів та підрядників ознайомили посадовців з ходом виконання робіт.

Учасники зустрічі обговорили поточний стан упровадження заходів субпроєкту та зосередилися на проблемних питаннях, які потребують вирішення. Зокрема, йшлося про підведення комунікацій та влаштування системи опалення, благоустрій території.

Telegram Channel