Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Павле, тато поруч. Тато тебе любить»

Павло Павлік – молодша дитина відомого українського виконавця.

Фото з інстаграм-сторінки Павла Павліка.

«Павле, тато поруч. Тато тебе любить»

«Залишилося протриматися у живих, скільки зможу». Син Віктора Павліка заявив, що припиняє лікування раку хімією

21-річний Павло переніс 18 курсів хіміотерапії та променеву терапію, однак саркома повернулася. 

20 червня він опублікував у Facebook пост, у якому розповів про погіршення стану здоров'я. За його словами, він припинив лікування хіміопрепаратами онкологічного захворювання – саркоми.

Діагноз йому поставили у 2018 році; за цей час Павло Павлік переніс 18 курсів хіміотерапії і курс променевої терапії. У січні 2019 року Віктор Павлік говорив, що син одужує.

Місяць тому у 21-річного чоловіка з'явився біль у руці, за кілька днів він уже не міг пересуватися без милиці і не тримаючись за стіни і меблі.

Місяць тому у 21-річного чоловіка з'явився біль у руці, за кілька днів він уже не міг пересуватися без милиці і не тримаючись за стіни і меблі. Дослідження КТ і МРТ підтвердили, що рак повернувся, написав Павлік-молодший.

«Сьогодні я вже не можу пересуватися без візка, а друкую цей текст однією рукою, оскільки друга рука продовжує втрачати свою функціональність. Я закінчив своє лікування хіміопрепаратами, але не тому що воно більше не потрібне, а тому що воно не має сенсу. Нам не вдалося зупинити розвиток моєї хвороби, вона продовжує активно вражати мій організм, руйнуючи його зсередини. А отже – мені залишилося тільки протриматися в живих, скільки зможу», – констатував він.

Після школи Павлік-молодший вступив в Академію СБУ, однак припинив навчання через хворобу.

Зірковий тато хлопця звернувся до нащадка у своєму фотоблогу, оприлюднивши його фото у військовій формі. 

«Павле, тато поруч. Тато любить» - підписав знімок співак.

Telegram Channel